Het laatste nieuws uit de markt

Onlinepigtrade is een betrouwbare website waarop kopers en verkopers van varkens elkaar eenvoudig kunnen vinden en snel handel kunnen drijven. 

Zichtbaar: 1 t/m 10 van de 22
  • pagina: 
  • 1
  • 3

marktinfo week 8

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 8 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 7

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 7 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 6

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 6 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 5

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 5 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 4

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 4 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 3

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 3 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 2

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 2 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 1

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 1 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 52

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 52 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo - week 51

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 51 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Zichtbaar: 1 t/m 10 van de 22
  • pagina: 
  • 1
  • 3