Het laatste nieuws uit de markt

Onlinepigtrade is een betrouwbare website waarop kopers en verkopers van varkens elkaar eenvoudig kunnen vinden en snel handel kunnen drijven. 

Zichtbaar: 1 t/m 10 van de 63

Marktinfo week 49

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 49 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 48

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 48 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 47

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 47 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 46

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 46 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 45

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 45 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 44

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 44 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 43

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 43 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 42

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 42 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 41

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 41 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Marktinfo week 40

Onlinepigtrade deelt wekelijks cijfers over de markt. Dit zijn de prijsverwachtingen voor week 40 en de exportcijfers van afgelopen weken.

Zichtbaar: 1 t/m 10 van de 63