Hoe maak je een deal?

Dit is de plek waar vleesvarkenshouders online hun vleesvarkens direct kunnen aanbieden bij slachterijen.

  • betrouwbaar
  • transparant
  • kosten besparend

Maak een account aan bij Onlinepigtrade

Om aan de slag te gaan met Onlinepigtrade heb je alleen een account nodig. Geef hierbij aan of je een varkenshouder of slachterij bent. Vul nu al je accountgegevens in.

Je aanbod/vraag plaatsen

Start in je account bij de button vraag/aanbod plaatsen om je vraag/aanbod toe te voegen. Heb je vragen? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Je vraag/aanbod wordt gematcht

Wij brengen vraag en aanbod van vleesvarkens samen op een platform. Wanneer er aanbod is geplaatst door de varkenshouder matcht het platform dit met de vraag van de slachterijen. De varkenshouders kunnen kiezen om aan de vraag van de slachterij te voldoen en kunnen met de slachterij naar keuze een deal sluiten.

Er is een deal gesloten

Gefeliciteerd je hebt een deal gesloten. We registreren alle vleesvarkens die je verkoopt via Onlinepigtrade.com. Je betaaldt niks extra voor deze manier van handelen. Dit zit inbegrepen in je contributie bij Onlinepitrade.com.

Maak je klaar voor de levering

De varkenshouder kan de varkens nu gereed maken voor het transport. Hij dient het transport zelf te regelen wanneer er een deal is gesloten. Je kunt de transportpartners van Onlinepigtrade raadplegen om je vleesvarkens op de juiste bestemming af te leveren. Sommige slachterijen verzorgen zelf het transport, zij nemen daarover contact op met de vleesvarkenshouder. De slachterij kan de vleesvarkens verwachten op de aangegeven dag en tijdstip.